Warmia saneerauskohteisiin

Saneeraus -kohteet, Warmia lattialämmitys vanhaan rakennukseen

Warmia-Saneeraus fast -lattiarakenne
tekee mahdolliseksi vesikiertoisen lattialämmityksen asentamisen vanhaan rakennukseen, sillä minimissään lattiarakenteen korkeus on vain 20mm ilman lattian pintamateriaalia.

Asumisviihtyvyys paranee huomattavasti lämmönjaon tarkentuessa. Kylmät lattiat muuttuvat lämpimiksi, patterit voidaan ottaa pois seiniltä ja vedontunne poistuu. Lattialämmityksen lämmönlähteeksi käyvät kaikki energiamuodot, mm. maalämpö, kaukolämpö, pelletti, öljy, kaasu, puu, sähkö ja aurinko.

Warmia-lattialämmitys on moderni, energiaa säästävä lämmitystapa. Tasaisen ja hallitun lämmönjaon ansiosta sisälämpötilaa voidaan laskea 1-2 astetta, mikä merkitsee 5-15 % säästöä energiakustannuksissa.

Saneeraus fast -lattiarakenne
sopii käytettäväksi kaikkien tavallisten rakennusmateriaalien kanssa, eikä se sisällä lahoavia tai homehtuvia materiaaleja. Saneeraus fast -lattiarakenne toteutetaan liitospintavaluna kiinteäksi osaksi lattiarakennetta, eikä erillistä irroituskaistaa tarvita seinän ja valun väliin massan ominaisuuksien ansiosta. Saneeraus fast -rakenteessa putken kiinnitys voidaan tehdä kahdella eri tavalla:

Saneerauskisko
Warmia-saneeraus -asennuskisko. Asennuskiskossa on urat putkelle. Kiskon pituus on 800 mm, ja kiskoja voidaan liittää toisiinsa. Putken asennustiheys voidaan valita 25 mm:n välein. Kisko vaatii mekaanisen kiinnityksen riippuen alustasta.

Putki suoraan betonin päälle
Putki voidaan kiinnittää suoraan vanhan betonin päälle, jolloin säästytään uritukselta.

Putkea ei asenneta uraan asennuslevy- eikä kiskokiinnityksessä, jolloin pintavalu ympäröi putken lähes sataprosenttisesti, ja lämmönluovutus putkesta pintalaattaan on mahdollisimman tehokas ja tasainen. Saneeraus fast -rakenteessa putki jää kiinteän massan sisään, eikä pääse liikkumaan, jolloin se on käytössä turvallinen ja pitkäikäinen.

Lattiauritus
Warmia lattialämmitys on myös mahdollista toteuttaa tekemällä uritukset vanhaan betonilattiaan. Tämä toteutustapa on käytännöllinen silloin kun esimerkiksi jo entuudestaan matalan huonekorkeuden takia ei nykyistä lattiapintaa voida nostaa.

Lattiauritus pystytään tänä päivänä tekemään lähes pölyttömästi, jonka ansiosta ei enää tarvitse suojata koko kotia.

Warmia käyttää aina lattialämmitysasennuksissa CE -merkittyä 5-kerros MIDI komposiitti ‑lämpöputkea. Putki on erityisen taipuisaa, jonka ansiosta putkea on helppo ja turvallinen asentaa. Asennettavuutta ei rajoita edes mahdolliset pakkasolosuhteet.

Saneeraus fast -lattiarakenteen hyödyt isoissa kohteissa:

  • Lattiarakenteen kokonaiskorkeus minimissään vain 20 mm (ilman pintamateriaalia)
  • Ohut lattiarakenne nopeuttaa projektin läpimenoaikaa
  • Samassa rakenteessa vesikiertoinen lattialämmitys sekä suorat lattiat
  • Vähentää läpivientireikien tarvetta
  • Mahdollistaa kaikki lattiapinnoitteet
  • Mahdollistaa matalaenergiatekniikan käytön
  • Rakenteella 10 vuoden toimintatakuu

Puhelin: 0400 954 836
Sähköposti:
juhani.kokko@warmia.fi
Y-tunnus: 2874758-7

Ota yhteyttä:

Warmia ja Coolia -edustaja alueella
Varsinais-Suomi, Uusimaa

Salon Lattialämmitys
Juhani Kokko
Rouskutie 3 A
24280 Salo

Copyright 2015-2023
© Salon Lattialämmitys
>> Tietosuojaseloste