ETUSIVU  |  WARMIA LATTIALÄMMITYS  |  WARMIA SANEERAUSKOHTEISIIN  
 
 COOLIA KATTOJÄÄHDYTYS  |  REFERENSSIT  |  YHTEYSTIEDOT  

 
 
Saneeraus -kohteet, Warmia lattialämmitys vanhaan rakennukseen

 
Warmia-Saneeraus fast -lattiarakenne
tekee mahdolliseksi vesikiertoisen lattialämmityksen asentamisen vanhaan rakennukseen, sillä minimissään lattiarakenteen korkeus on vain 20mm ilman lattian pintamateriaalia.

Asumisviihtyvyys paranee huomattavasti lämmönjaon tarkentuessa. Kylmät lattiat muuttuvat lämpimiksi, patterit voidaan ottaa pois seiniltä ja vedontunne poistuu. Lattialämmityksen lämmönlähteeksi käyvät kaikki energiamuodot, mm. maalämpö, kaukolämpö, pelletti, öljy,  kaasu, puu, sähkö ja aurinko.

Warmia-lattialämmitys on moderni, energiaa säästävä lämmitystapa. Tasaisen ja hallitun lämmönjaon ansiosta sisälämpötilaa voidaan laskea 1-2 astetta, mikä merkitsee 5-15 % säästöä energiakustannuksissa.

Saneeraus fast -lattiarakenne
sopii käytettäväksi kaikkien tavallisten rakennusmateriaalien kanssa, eikä se sisällä lahoavia tai homehtuvia materiaaleja. Saneeraus fast -lattiarakenne toteutetaan liitospintavaluna kiinteäksi osaksi lattiarakennetta, eikä erillistä irroituskaistaa tarvita seinän ja valun väliin massan ominaisuuksien ansiosta. Saneeraus fast -rakenteessa putken kiinnitys voidaan tehdä kahdella eri tavalla:
 Saneerauslevy
Warmia-saneeraus -asennuslevyllä. Levyn yläpinnalla on lämpöputkelle valmiit asennusnystyt, joiden väliin putki on helppo asentaa. Edistyksellinen kiinnitysratkaisu eliminoi myös vaaran, että putkisto pääsisi liikkumaan ja nousisi valuvaiheessa valun pintaan. Yksi levy on kooltaan yhden neliön.
  Saneerauskisko
Warmia-saneeraus -asennuskisko. Asennuskiskossa on urat putkelle. Kiskon pituus on 800 mm, ja kiskoja voidaan liittää toisiinsa. Putken asennustiheys voidaan valita 25 mm:n välein. Kisko vaatii mekaanisen kiinnityksen riippuen alustasta.
 
Putkea ei asenneta uraan asennuslevy- eikä kiskokiinnityksessä, jolloin pintavalu ympäröi putken lähes sataprosenttisesti, ja lämmönluovutus putkesta pintalaattaan on mahdollisimman tehokas ja tasainen. Saneeraus fast -rakenteessa putki jää kiinteän massan sisään, eikä pääse liikkumaan, jolloin se on käytössä turvallinen ja pitkäikäinen.

Lattiauritus
Warmia lattialämmitys on myös mahdollista toteuttaa tekemällä uritukset vanhaan betonilattiaan. Tämä toteutustapa on käytännöllinen silloin kun esimerkiksi jo entuudestaan matalan huonekorkeuden takia ei nykyistä lattiapintaa voida nostaa.

Lattiauritus pystytään tänä päivänä tekemään lähes pölyttömästi, jonka ansiosta ei enää tarvitse suojata koko kotia.
 
 
Warmia käyttää aina lattialämmitysasennuksissa CE -merkittyä 5-kerros MIDI komposiitti ‑lämpöputkea. Saneerauksessa käytettävän putken ulkohalkaisija on 10 mm ja putken seinämän paksuus on 1,3 mm. Putki on erityisen taipuisaa, jonka ansiosta putkea on helppo ja turvallinen asentaa. Asennettavuutta ei rajoita edes mahdolliset pakkasolosuhteet.

Saneeraus fast -lattiarakenteen hyödyt isoissa kohteissa:

  • Lattiarakenteen kokonaiskorkeus minimissään vain 20 mm (ilman pintamateriaalia)
  • Ohut lattiarakenne nopeuttaa projektin läpimenoaikaa
  • Samassa rakenteessa vesikiertoinen lattialämmitys sekä suorat lattiat
  • Vähentää läpivientireikien tarvetta
  • Mahdollistaa kaikki lattiapinnoitteet
  • Mahdollistaa matalaenergiatekniikan käytön
  • Rakenteella 10 vuoden toimintatakuu
 
>>Pyydä tarjous tai lisätietoja
 
 
 
Copyright © 2015-2019 Salon Lattialämmitys
Puh 0400 954 836 | juhani.kokko@warmia.fi
 
Powered by PureWeb.fi